» Senses by nature » Lullaby - Mamma Barn

Lullaby - Mamma Baby

NYHET!

Senses by nature presenterar nu en helt ny komplett Baby serie för väntans tider, babytiden och del av de behov en gravid eller nyförlöst mamma har.

Självklart har vi här prioriterat den absoluta mildheten i produkterna och även gett dem ett högt ekologiskt innehåll av fina, noggrant utvalda råvaror. De milda dofter av kamomill och lavendel som serien innehåller ger en rofylld atmosfär

Oljan är mycket fin både till babyvård, babymassage samt till den stora magen och intimt före förlossningen för att öka hudens mjukhet och smidighet. Den kan även användas till bröstvårtorna och till babyns hårbotten vid skorv. Vid blöjbyte då babyn bara har kissat går det alldeles utmärkt att endast torka av stjärten med lite olja för att förebygga torr och irriterad hud.

Mild babytvätt använder Du till babyns hela kropp och även hår. Denna milda och ekologiska tvättgel passar alldeles utmärkt även till mamma.

Babysalvan är bra att alltid ha till hands så fort det där extra behövs. Sjärlvklart till babystjärten som ibland blir irriterad och behöver extra omvårdnad med även till allmänt torra, fnasiga partier, som vintersalva etc.

Den milda, fuktgivande svagt lavendeldoftande babylotionen är helt underbar för alla! Här finns även lugnande och mild kamomill, och högklassiga vegetabiliska oljor! Du använder babylotionen till hela kroppen och Du kan även massera lite med den. Till mamma eller pappa blir den på köpet en fantastisk handlotion!

Lullaby - Mamma Barn

Baby Bodymilk Lullaby
Baby Bodymilk 100 ml Lavendel och kamomill!
99,00

Lullaby - Mamma Barn

Babygåva
Babytvätt organic och mjukaste bambufrotté-tvättlapp...
145,00

Lullaby - Mamma Barn

Babysalva Lullaby
En skön, skyddande och effektivt vårdande, mild baby...
99,00

Lullaby - Mamma Barn

Handduk kropp/bastu
Handduk i mjuk bambu 40 x 49 cm
49,00

Lullaby - Mamma Barn

Lullaby Baby
En Lullaby babysalva tillsammans med mjukaste babyha...
149,00

Lullaby - Mamma Barn

Mamma Barnolja Lullaby
Mamma Barnolja för baby och mamma
99,00

Lullaby - Mamma Barn

Mild Babytvätt Lullaby
Mild Babytvätt 250 ml
99,00

Lullaby - Mamma Barn

New Born Gift
En av vardera Babyprodukt samt mjuka bambuhandduken ...
470,00

Bästsäljare

Nyheter RSS för Nyheter

Ny serie för häst, hund och ryttare!

Välkommen till Lendelundens Gård i Torna Hällestad! Här finner Du islandshästar, cockerspaniels, rena produkter och oss. Vi erbjuder kvalitet i alla avseenden!
0000-00-00