Hem Hem » Senses by nature » Ask & Embla » Ansiktsvård » Ansiktsserum sensitive 30ml

Ansiktsserum sensitive 30ml

1 1 2 2 3 3 4 4 5 5
(0/5)
Bli först med att betygsätta.

Senses ansiktsserum är framtagna utifrån mångårig erfarenhet av vegetabiliska oljor och deras unika egenskaper och effekter på vår hud.

Ansiktsserum sensitive 30ml
Artnr 3820-1
129,00

Senses ansiktsserum är framtagna utifrån mångårig erfarenhet av vegetabiliska oljor och deras unika egenskaper och effekter på vår hud. Här har vi lagt stor vikt vid att anpassa oljorna och komponera dem så att deras specifika fettsyresammansättningar och koncentration av vitaminer, växtsteroler mm lämpar sig för en viss hudtyp. Detta ger var och en av Senses serum en unik känsla på huden och Du kan på så vis hitta den sammansättning som passar Din hud just nu! Vad huden behöver är inte konstant utan varierar beroende på både yttre och inre faktorer som stress, kyla, torr luft och mycket mer. Detta serum absorberas lätt av huden och känns tunn och behaglig i sin konsistens.

Innehåller: jojoba-, avocado-, nattljus-, havtornsfrö- och tistelolja, squalane från olivolja, bisabolol, olibanum, kamomill, lecitin, naturlig E-vitamin, rosmarinantioxidant.

Minsta försäljningsantal för privatpersoner 1 st och Minsta försäljningsantal för återförsäljare 3 st (om Du som ÅF beställer färre än minsta angivna antal blir priset på produkten konsumentpris)

Test 3839

Lämna ett omdöme

1 2 3 4 5

627sH
Kod från Captcha-bild:

Andra varor från samma varugrupp

Rengöringssvamp i cellulosa för naturlig rengöring o borttagning av make up!Skön och effektiv! Fin till v...
30,00
Art nr. 3902
En läckert lemongrassdoftande hand och duschgel 250 ml tillsammans med en älskad Rosenmist 150 ml som frä...
199,00
Art nr. 3207

Bästsäljare

Nyheter RSS för Nyheter

Ny serie för häst, hund och ryttare!

Välkommen till Lendelundens Gård i Torna Hällestad! Här finner Du islandshästar, cockerspaniels, rena produkter och oss. Vi erbjuder kvalitet i alla avseenden!
0000-00-00