Hem Hem » Senses by nature » Ask & Embla » Ansiktsvård » Deep cleanser Djuprengörande eko

Deep cleanser Djuprengörande eko

1 1 2 2 3 3 4 4 5 5
(0/5)
Bli först med att betygsätta.

Deep Cleanser Djuprengörande eko. En ansiktsrengöring som passar en fetare hy för användningen morgon eller kväll eller för en normal till torr hy som djuprengöring en gång i veckan. Kan kombineras med Gentle cleanser även vid fet hy.

Deep cleanser Djuprengörande eko
Artnr 3720-1
99,00

Deep Cleanser Djuprengörande eko.
En ansiktsrengöring som passar en fetare hy för användningen morgon eller kväll eller för en normal till torr hy som djuprengöring en gång i veckan.
Kan kombineras med Gentle cleanser även vid fet hy.
Deep cleanser rengör Din hy på djupet med en speciell sammansättning av ricin-, majs-, aprikoskärnolja samt koncentrerade oljor från renande citrus.
100 ml.

Användning: Massera in rengöringen i ansiktet och på dekolltaget med rena fingertoppar i cirklande rörelser. Massera extra noggrant vid näsvingarna och på hakan. Blöt en handduk, tvättlapp eller bomullspad med varmt vatten och och massera bort rengöringen med det varma vattnet. Därpå sprayar Du ansiktet med en mist och klappar in det ansiktsserum Din hud behöver.

INCI: Ricinus communis oil, Zea mays oil, Prunus armeniaca oil, Arom* Rosmarinus officinalis, Caprylic triglyceride, *Limonen, Linalool, citral, geraniol, benzyl bensoat, farnesol *= Blandningar av naturliga eteriska oljor.

Minsta försäljningsantal för privatpersoner 1 st och Minsta försäljningsantal för återförsäljare 3 st (om Du som ÅF beställer färre än minsta angivna antal blir priset på produkten konsumentpris) Test 3720-2

Lämna ett omdöme

1 2 3 4 5

ezWCk
Kod från Captcha-bild:

Andra varor från samma varugrupp

Rengöringssvamp i cellulosa för naturlig rengöring o borttagning av make up!Skön och effektiv! Fin till v...
30,00
Art nr. 3902
En underbar och ekologisk ansiktsrengöring Gentle Cleanser eko 100 ml från Ask & Embla med en tvättlapp i...
149,00
Art nr. 3209

Bästsäljare

Nyheter RSS för Nyheter

Ny serie för häst, hund och ryttare!

Välkommen till Lendelundens Gård i Torna Hällestad! Här finner Du islandshästar, cockerspaniels, rena produkter och oss. Vi erbjuder kvalitet i alla avseenden!
0000-00-00