» Crearome » Örtextrakt » Produkt
  • Produktbeskrivning
  • Tipsa en vän

Kamomillextrakt

Innehåller oljelösliga ämnen från kamomillblomman: bisabolol, alfa bisabololoxid, matricin, kolin m.m. Har en skön verkan på känslig och irriterad hud. Doseras med 0,1-0,3% i hudvårdsprodukter, löses bäst upp vid 35-40°C. Ej vattenlösligt. Används i cremer, lotioner, salvor och oljor.

INCI-namn: Matricaria Recutita Extract

Kamomillextrakt


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
-+- Inga artiklar motsvarar dina val -+-

Tillbaka

Bästsäljare

Nyheter RSS för Nyheter

Veckans bästsäljare!

Förra veckans bästsäljare på webben var Crearome Kokos natur virgin eko! Här kan du se ett enkelt recept på ett underbart body butter med just den ingrediensen!
0000-00-00