Deo kristall sten
Deo Kristallsten

Kristall deo

1 1 2 2 3 3 4 4 5 5
(0/5)
Bli först med att betygsätta.

Använt sedan antiken för sin sammandragande, mjukgörande, renande och bakteriehämmande effekt. Deokristallen stoppar inte den naturliga transpirationen utan hämmar bakterietillväxten som är upphovet till svettdoften. Stenen har effekt på det yttersta hudlagret utan att tränga ner i huden.

Kristall deo
Artnr 3724-1
99,00

Använt sedan antiken för sin sammandragande, mjukgörande, renande och bakteriehämmande effekt. Deokristallen stoppar inte den naturliga transpirationen utan hämmar bakterietillväxten som är upphovet till svettdoften. Stenen har effekt på det yttersta hudlagret utan att tränga ner i huden. Den har en sammandragande effekt och är därmed också effektiv efter rakning och på små sår som kan uppstå. Den naturliga effekten av stenen påverkar inte den normala utsöndringen genom huden som reglerar kroppstemperaturen och utsöndringen av toxiner och annat ur kroppen.

Stenen är sammansatt av naturligt kaliumalun. Kristallerna som är utvunna av en sten som kallas alunite utan tillsatser eller användning av några kemikalier, enbart vatten och värme.

  • Varken råvaran eller dem färdiga produkten är testad på djur.
  • Innehåller inte parfym, alkohol, konserveringsmedel eller aluminiumklorid
  • Vegan och glutenfri

Användning: Fukta stenen med vatten och gnid in på nytvättad hud i 15-20 sek.

INCI: Potassium Alum

Minsta försäljningsantal för privatpersoner 1 st och Minsta försäljningsantal för återförsäljare 4 st (om Du som ÅF beställer färre än minsta angivna antal blir priset på produkten konsumentpris)

Lämna ett omdöme

1 2 3 4 5

XsAC
Kod från Captcha-bild:

Bästsäljare

Nyheter RSS för Nyheter

Ny serie för häst, hund och ryttare!

Välkommen till Lendelundens Gård i Torna Hällestad! Här finner Du islandshästar, cockerspaniels, rena produkter och oss. Vi erbjuder kvalitet i alla avseenden!
0000-00-00